.

.

Besplatna dostava 5 compl. 6pin VOLVO S40 e-pumpa za gorivo električni plinski priključak, muški dio tyco 184060-1

Besplatna dostava 5 compl. 6pin VOLVO S40 e-pumpa za gorivo električni plinski priključak, muški dio tyco 184060-1

HRK 48.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje


Opis predmeta : 5 x 6-pinski konektor za povezivanje žica : možemo pružiti usluge obrade svežnja, molimo vas, pročitajte na sljedećem linku : zadano : postojanost žice 20 cm, 0.5mm2 i ne ustručavajte se kontaktirati nas, ako želite da drugi vodi u specifikaciji. Slike деталя :
Srodni proizvodi : 1) primamo Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW.
2) uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.
3) Ako ne možete provjeriti odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte plaćanja moraju biti završeni u roku od 3 dana.
Prosljeđivanje tereta :
Roba se šalje u roku od 5 radnih dana nakon potpune uplate. Ako ne možete dobiti svoju robu na vrijeme, molimo vas prvo nas kontaktirajte, mi ćemo provjeriti i utvrditi je li to za vas u skoroj budućnosti. Mi ćemo odgovoriti na vašu e-poštu u roku od 24 sata u redu. ponekad je potrebno malo otezati zbog vikenda ili odmora. Ako ne možete dobiti naš mail u roku od 48 sati, molimo vas, provjerite svoje spam ili nas kontaktirajte na drugu adresu e-pošte.
Kontakti :

O proizvodu

Boja:
5 kompleta, 10 kompleta, 20 kompleta
Broj Modela:
HD63Y-1.8-10

Kupčev izbor