.

.

Nasip G1 / 4 metalni sferna cijev multi-way priključak priključak 3 načina TLFT3T-A01

Nasip G1 / 4 metalni sferna cijev multi-way priključak priključak 3 načina TLFT3T-A01

HRK 31.26

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

O Barrow
Brand BARROW se zalaže za stvaranje najprikladnije proizvode za vas. Kvalitetna sirovina + profesionalni ekološki premaz. Divan je tehnologija proizvodnje + upravljanje svim kruga proizvoda. Visoka cijena proizvoda + razumna cijena proizvoda. Budući da je fokus, kao profesionalni.
Mi smo službeni ovlašteni distributer, pružamo najbolje usluge i proizvode, kao i srodne tehničke savjete.
Karakteristike i specifikacije Novi patentirani dizajn, visoka poliranje, tanka rad, tri rupe za unutarnji navoj.
Visoka dizajn toka
Materijal : mesing
Navoj : G1 / 4
Boja : crna / srebrna / bijela, recite mi, koji je od njih, potreban vam nakon kupnje ili pošaljite crni model
Pojam o proizvodima 1. od trenutka izbora online trgovine, držite dobru komunikaciju, kako riješiti probleme koji se mogu pojaviti, i, ako je moguće, molimo da uvijek provjerite poruku Ali.
2. Ako imate pitanja ili problema o proizvodu ili transakciji, kontaktirajte nas, molimo vas, nadamo se da će svi zadovoljstvo kupca naših proizvoda, Aliexpress ne može otkazati povratne informacije, ako je kupac ostavio kao lošu povratnu informaciju bez veze, molim vas, nemojte kupiti u našoj trgovini, Hvala za vašu suradnju 3. boja elementa, prikazan na monitoru, a stvarna boja ne može biti isti, molimo vas, shvatite
O Isporuci 1. Mi ne plaćamo carinski porez, to je odgovornost kupca, ako carina, naknada navela kupaca povratak, mi ne vrati trošak dostave.
2. procijenjeno vrijeme transport show na aliexpress samo za referencu, nitko ne može jamčiti da će paket stići u roku od svog očekivanog vremena, ni mi, ni Aliexpress ne možemo kontrolirati vrijeme troškove transporta, tako da mi ne nudimo jamstvo pravovremene isporuke, ali možemo jamčiti da kupac može dobiti robu ili dobiti puni povrat novca nakon prometne probleme.
3.Ako je moguće, molimo da uvijek provjerite broj za praćenje uputili, kako biste bili sigurni da paketi ne će biti vraćen u slučaju neuspjeha dostave.
4.Ako je misa za nabavku, molimo vas, kontaktirajte sa mnom, ja sam se odlučila za više razuman i ekonomičan način transporta do vas.
5.Neke zemlje ili regije ne ulaze u opseg našeg prometa, iz razloga dionicama sigurnosti. Molimo vas, kontaktirajte me, ako kupac treba poslati robu u te zemlje. Dodatne napomene 1. Dostava u Južnu Ameriku kroz express, na primjer u Brazil / Čile, molimo vas, pozovite porezni broj/broj telefona/adresu e-pošte ili dostava može biti odgođeno ili pauzirati. 2. za slanje paketa u Rusiju kroz SPSR potrebno je na e-mail kupca ili uzrokovati kašnjenja isporuke

O proizvodu

brend:
NASIP
Linije:
Nema
Broj Modela:
TLFT3T
Vrsta:
vodeno hlađenje

Kupčev izbor