.

.

DWCX 2x motocikl LED Turn Single Integrated Indicator retrovizor retrovizor za Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki Harley Vibrator ATV

DWCX 2x motocikl LED Turn Single Integrated Indicator retrovizor retrovizor za Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki Harley Vibrator ATV

HRK 166.00 HRK 179.94

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

2 komada motor LED Turn Single Integrated Indicator retrovizor pogodan za Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki Stanje : 100% nove boje karoserije : Crna svijetla boja : amber Materijal : ABS plastika & metal & objektiv veličina vijka : 6 mm Dužina žice : pribl. 45 cm predmet :
2 x retrovizor (lijevi + desni)
4 x vijak
4 x orasima
4 x podloške kompatibilan sa :
Pogodan za motocikle i bicikle! Na primjer : za Harley, za Bobber, za Vibrator za Dirt Bike, za Honda, za Yamaha, za Kawasaki, za Suzuki, za ATV, za KTM, za Aprilla, za BMW, za Ducati, za Triumph, za MV Agusta, za Bimota, za Buell, za Momo Guzzi i sl..
To Je Zamjena Robe Na Sekundarnom Tržištu, Ali Ne Pravi
Lice :
1)prednji Led izgrađena u ogledalo s tipom na satu.
2) podesivi kut zrcala.
3)veličina montažnog otvora od 2,2 do 6,5 vidi
OBAVIJEST :
Led svjetla se obično koristi malo energije, ponekad nakon instalacije, led svjetlo će treperiti tako brzo ili ne treperi ako imate ovaj problem, možda ćete morati da load otpornik staviti između led žaruljama i pozitivan, obično ide oko 6 ohma load otpornik će to raditi, ali mi nismo nikakva vježba otpornika, molimo vas kupite ako je potrebno!

O proizvodu

brend:
DWCX
Tip Materijala:
ABS plastika & metal & objektiv
Tip Elementa:
Retrovizori I Pribor
Materijal:
ABS plastika & metal & objektiv
Boja:
Crna I Amber
veličina vijka:
6mm
dužina žice:
Cca. 45cm
odgovara 1:
za harley
Pogodan 2:
za plovak
Prikladno 3:
Za Hondas
Sadnja 4:
za yamaha
Sadnja 5:
za suzuki
Sadnja 6:
za квадроцикла

Kupčev izbor